thumbnail_7B475639-DFA5-497D-801F-4DEE3F99E49B

Torsdagen 8/11-18
Här kommer en ny ullkofta, från randig till rutig kofta. En rutig kofta i en mängd färger.
Pris 1650 kr.

1/11-18 Torsdag
Tusen tack alla besökare på Julita slottsmässa.
Det var fantastiska dagar, så många trevliga besökare som kom och handlade av mig. Nu har jag även skickat iväg paket till er som beställde varor. Det går även bra att beställa varor nu eller senare till jul från min webbshop, det har även många gjort.

13/10-18 Lördag
26-28 oktober är jag med på första slottsmässan och det är i JULITA. Du hittar mig uppe i museet som vanligt. Du ser mina stickade lampor uppe i fönstret där jag håller till.
Jag har erbjudande med mig och nya produkter.
Välkomna!

Onsdagen 26/9-18
Nu är hemsidan och webbshopen uppdaterad med min nya kollektion "zick-zack" och ikväll ska jag skylta min miniutställning på Öster om ån i Uppsala.(skyltfönster). Där kan du se hela kollektionen.

24/9-18 Måndag
På torsdag släpper jag min senaste kollektion
"Zick-zack". Jag har en mini utställning på Öster om ån (skyltfönster) i Uppsala och sen kommer jag att ha den i min webshop. Här är en liten försmak av den.

8/9-18 Lördag
Mormor i sandlådan. Jag är ju inte bara textilformgivare, jag är ju även mormor.
Här i sandlådan med Ruthan. Självklart har jag på mig mina Dr Martens med mina multifärgade skosnören i, dem har jag jämt på mig. Skosnörena kostar 145 kr. Finns att köpa på min webbshop eller på Öster om ån i Uppsala.

16/8-18 Torsdag
Nu är arbetet igång ordentligt igen. Då trivs jag som bäst. Jag gillar att hålla på. Nya koftor är på G till hösten men nu först är det ULVA KVARN MARKNADEN som gäller utanför Uppsala. Marknaden är 1-2 sep. 2018. Då kan man verkligen passa på att fynda. Kom och hälsa på och kanske hittar du något du gillar. :)

25/6-18 Måndag
Nu är vår sommarbutik i Öregrund öppet varje dag hela sommaren fram till 26 aug. Jag har sommarpriser på hel del saker där. En hel låda med utgående mössor,sjalar m.m. och en hel del koftor, alla koftorna på bilden längst ner till vänster är nedsatta. Öregrund är ett perfekt utflygtsmål,mysigt. Vi ligger på Strandgatan nere vid hamnen HANTVERKET, välkomna!

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

MIn kashmirsjalar passar perfekt året om. Pris 495 kr. Finns även handledsvärmare.
MIn kashmirsjalar passar perfekt året om. Pris 495 kr. Finns även handledsvärmare.
Så här såg min balkong ut på Nordiska Trädgårdar. Det blev inget pris men jag är tacksam för alla som kom och talade om att de röstat och som sa så fina ord om den, tusen tack!
Så här såg min balkong ut på Nordiska Trädgårdar. Det blev inget pris men jag är tacksam för alla som kom och talade om att de röstat och som sa så fina ord om den, tusen tack!

5/4-17 Onsdag
Nu är montrarna byggda på Nordiska Trädgårdar. Först byggde vi försäljningsmontern i C-hallen 22:40. Därefter var det dags för att bygga "Min balkong". Det var spännande. Nu får vi se hur det går. Det är 13 st deltagare som bygger balkonger sedan utser juryn en första,andra och tredje plats. Därefter får alla besökare rösta på sin favorit och det meddelas på söndagen.
Nu är jag taggad för att stå på mässan. Välkomna!
Jag har en hel del mässerbjudande tex. mina kashmirsjalar,
ordinarie pris 495 kr nu på mässan 395 kr, ett kanonpris.

28/3-17 Tisdag
Tack alla ni som kom till Stockholmsträdgårdsmässa som var i helgen. För er som inte kunde komma dit vill jag tala om att jag kommer att vara med på Nordiska Trädgårdar på Älvsjömässan, en ännu större trädgårdsmässa den 6-9 april. Där ska jag även vara med och tävla i "Årets balkong". Vi är 13 st som tävlar om årets balkong, min heter "Min instickade balkong" Monter B 06:32. Min försäljningsmonter är C 22:40. Nu är jag igång och finjusterar det sista på min balkong,det ska bli spännande.

23/3-17 Torsdag
Så här ser montern ut när vi är klara. Det gick bra att bygga idag. Jag har även en liten utställningsyta bredvid min monter på Kistamässan med hojar och lite annat.
Mässan öppnar klockan 10.00 i morgon och stänger 18.00.
På lördag samma tider och på söndag 10.00-17.00.
Hjärtligt välkomna till monter M 28 på mässan.

28 /2-17 Tisdag
Till "Årets balkong" som jag ska delta i på Nordiska Trädgårdar
6-9 april på Älvsjömässan i Stockholm så måste det ju finnas en dörr till balkongen förstås. Den kommer att se ut så här. En faluröd målad med ett instickat handtag förstås. Min balkong heter just "Min instickade balkong".

21/2-17 Tisdag
Nu är i princip allt förberett till tävlingen "Årets balkong" som jag ska delta i på Nordiska Trädgårdar. Denna lilla nya instickade hoj ska få vara med i framkant. Den fick bli rosa/röd prickig. Årets balkong tävling bedöms först av en jury på Nordiska Trädgårdar och sedan får allmänheten rösta på den balkong de gillar mest, Balkongerna kommer att vara i B-hallen och jag kommer att stå själv och sälja i C-hallen. Varmt välkomna den 6-9 april på Älvsjömässan.

31/1-17 Tisdag
Jag har stickat en ny färgkombination på min klocka. En vår inspirerad med gult och orange i, det är färger som i mina ögon är lite svåra att ha med. De tar mycket plats, särskilt gult. Den är däremot väldigt glad och somrig, det gillar jag. Denna och lite fler trädgårdsredskap ska få följa med på mina trädgårdsmässor som kommer i mars (Stockholmsträdgårdsmässa i Kista) och Nordiska trädgårdar (Älvsjömässan) som kommer i april.

24/1-17 Tisdag
Idag har Karin och jag skyltat REA på Öster om ån i alla fönstren och i affären. Nu är det bara att passa på, det finns massor av fina fynd att göra. Stickat,keramik,glas,smycken och mycket mer. Rean pågår till och med 15/2.
Välkomna!

 16/1-17 Måndag
Jag jobbar med nya barnmössor idag. Jag har ju tidigare gjort randiga barnmössor, nu blir det enfärgade med avikande färg på latmasken.

30/12-16 Fredag
Jag vill tacka för detta fantastiska år, jag har slagit rekord på många ställen och är oerhört tacksam. Nu har jag vilar rejält under julhelgen och det börjar bli dags att jobba igen. Det gillar jag. Jag ska skissa på nya produkter och mönster och köpa nya fina garner. Men först ska jag avsluta detta år.  Tack och bock!

20/12-16 Tisdag
Jag vill tacka alla mina kunder som passade på att handla av mig i helgen. Både på Öster om ån, på Kolmårdens julmarknad och på min webbshop, tusen tack! Nu är det bara några dagar kvar till julafton. Har ni handlat alla julklappar som ska ligga under granen? Annars finns det en sista chans att hitta dem på Öster om ån i Uppsala. Jag jobbar själv där i morgon så varmt välkomna dit, annars önskar jag en riktigt God Jul!

1/12-16 Torsdag
Då är det dags för nästa julmarknad på Drottningholm.
I morgon ska vi bygga upp tältet som jag ska dela med Lisa Jonsson som tovar. Själva julmarknaden är lördag och söndag kl 10-16. Varmt välkomna!

24/11-16 Torsdag
Idag har vi byggt upp min plats på Hovstallet i dessa två spiltor.
Imorgon kör julmarknaden igång. Välkomna kl 12-19. lördag 10-18 och söndag kl 10-17.  Jag står i stallet.

23/11-16 Onsdag
Nu är bilen packad och i morgon åker vi till Hovstallet i Stockholm och bygger upp min plats i dessa två spiltor.
Så här såg det ut förra året. En fin plats och rätt orginell.

22/11-16 Tisdag
Nu har vi julskyltat på Öster om ån Karin och jag. Vi har temat Grönt (jul). Det var kul att jobba ihop och skylta fönstren.
Julen börjar närma sig, det känns.

19/11-16 Lördag
Stickar mössor,massor. Mina favorit färger just nu är dessa, grå/svart, grön/svart och svart/brun. Det är lite jul över dem fast inte, grönt och pepparkaksbrun. Många jackor och kappor passar fint till dem. Mössorna kostar 395 kr när de är färdiga.
Alldeles nybakade från stickmaskinen.

17/11-16 Torsdag
Ekenäs slotts mässa var fantastiskt bra och trevlig. Gamla och nya kunder kom och handlade. Tack!
På måndagen efter mässan, vill jag bara vara tyst,vila och plocka med mina saker. Det är kul att träffa så mycket folk men det tar på krafterna med. Mössor sålde jag mycket av så jag satte igång och stickade fler hemma. Nu har jag vilat någon dag och stickar för fullt igen, massor av mössor. Nästa resa går till Hovstallet i Stockholm. Det blir nästa helg. Jag har stickat en ny färgkombination mörkgrå/brun prick och rand, den gillar jag.

2/11-16 Onsdag
Vi har köpt nya skyltdockor till vår butik Öster om ån i  Uppsala.
Måste provskylta lite i fönstret. Det blev en gråskala med inslag av grönt. Jag jobbade i butiken idag, inte mycket folk,det är ju höstlov men lite mössor och vantar köptes av mig som skulle bli julklappar i Italien, kul.

1/11-16 Tisdag
Vissa butiker vill redan ha påfyllning efter Formex, de har redan sålt slut på de första de har beställt, jättekul som tex. Svea Rike
på Österlånggatan i gamla stan i Stockholm. Jag jobbar för fullt.

25/10-16 Tisdag
Nu är bilen packad och och i morgon åker vi mot Julita. Så här såg det ut förra året jag stod där och jag kommer att ha samma plats i år. Uppe i museet står jag. Öppet tider är torsdag 12-19, fredag-lördag 10-18 och söndag 10-17, Välkomna, så vacker miljö och massor att handla. 

22/10-16 Lördag
Packar inför Julita slottsmässa nästa vecka. Det är mycket förberedelser. Packar och stryker och fixar.
På Julita har jag ett eget rum i Museet, så det får plats med mycket saker,väldigt vacker miljö dessutom, ser fram emot att få komma dit.  Lyssnar på musik och packar vidare....

4/10-16 Tisdag
Nu snurrar skosnörerna på bra, de levereras hit och dit och bara idag har det sålts 10 par här i Uppsala. Kul, hösten är ju perfekt med lite uppfräshning av sina skor och kängor eller stövlar.
Här ser du färgerna på de nya skosnörerna som finns på Öster om ån och går även att köpas direkt från mig 140 kr/par.

3/10-16 Måndag
Här i gamla stan i Stockholm kommer i mitten på oktober denna
restaurang att öppna The hairy pig deli. De har köpt in mina stickade lampor, 8 st och en instickad klocka kommer ni också att finna där, ska bli spännande att se när de öppnar 12 okt.
Jag har varit på mini semster i Stockholm ett par dagar. Vi har levererat varor till Svensk Hemslöjd och till Seva Rike Handkraft i gamla stan. Efter det har vi inte gjort någonting, bara spanat och haft det bra.

30/9-16 Fredag
gillar den här kombon, turkos/brun, tänker alltid på choklad/mint. Så här ser mina skosnören ut som är smalrandiga 140 kr.

29/9-16  Torsdag
Nu äntligen går sista order från Formex iväg. Jag har inte hunnit skriva lika mycket som jag brukar. Nu har jag fönsterutställning på Öster om ån med mina nya koftor,sjalar och skosnören och inte minst mina nya instickade klockor, alla produkterna finns där.  Här kommer en bild från mitt skyltfönster. De nya koftorna i ull kostar 1475 kr, de nya smalrandiga skosnörerna 140 kr, smalrandigsjal även de i lin 295 kr. Till sist de instickade klockorna kostar 475 kr.Uställningen i fönstret pågår till 12 oktober, därefter kommer de att finnas i butiken men inte i skyltfönstret,  Välkomna!

6/9-16 Tisdag
Ulva helgen var fantastisk som vanligt, såå många trogna kunder som kommer och besöker mig och handlar, jag är så tacksam. Många trevliga samtal och fullt upp hela tiden. Här är jag ju på hemma plan. Jag vill också kunna ge tillbaka till alla mina kunder och det kan man göra en sådan här helg. Visst var jag trött på måndagen, inget prat bara plocka ordning på alla sakerna efter helgens marknad. Jag sålde många par skosnören och koftorna gick också bra.

2/9-16 Fredag
Nu har vi satt upp tältet på Ulva Kvarn och gjort fint till i morgon. Det är skönt att stå ute och sälja. Jag har en hel del erbjudande med mig så välkomna på marknad i morgon.Lördag och söndag 10-17. Det här var från ett tidigare år, nu ser det lite annorlunda ut.