thumbnail_IMG_2816

16/10-19 Onsdag 
Håll utkik i mitt Kalendarium, snart kör mina slottsmässor igång. Det börjar med JULITA GÅRD 25-27 okt. sedna forsätter det med EKENÄS SLOTT 14-17 nov. sedan drar vi till Stockholm HOVSTALLET 28 nov. -1 dec. och avslutar med DROTTNINGHOLMS SLOTT 7-8 dec.

6/10-19 Söndag
Hösten är på väg och idag har jag plåtat sadelskydd till hojen. De finns i hojar, multi och prickar. De består av en dyna i stickad ull, sedan foder mot väta och till sist en skön skumgummi sadel att sitta mjukt på,och varmt och skönt.
pris 295 kr.

4/10-19 Fredag
Idag har vi plåtat bilder inför kommande folder och lite annat. Vi hittade en fin stenvägg och lite annan fin miljö att plåta vid. Det blev bilder på vantar,mössor,sjalar och koftor allt i ull förstås.

2/10-19 Onsdag
God morgon TV4, Linda Schilen visar sin trädgård, och "latmasken" får hänga med i tv rutan, på krattan och jobba lite. :)
Det går att köpa trädgårdsredskap eller bara fodral till trädgårdsredskapen, till din egna trädgård, se  webbshopen.
Eller kolla video klipp på Instagram; instickat

 22/9-19 Söndag
Nu börjar det bli höst och lite kallt. Då är det skönt med en härlig kashmirsjal att slänga över axlarna eller sno runt halsen. Varför inte matcha med skosnören i samma färg. Sjalen kostar 495 kr och skosnörena 140 kr. Här är en härlig höstfärg rost.

Lördagen 14/9-19
Hösten är här och det finns en mängd kashmir sjalar i höstfärgerna. Jag gillar verkligen hösten och alla rost,bruna,gröna färger som hör till den.
En kashmir sjal kostar 495 kr men köper du två stycken får du en del rabatt. Du betalar endast 900 kr för 2 st sjalar, passa på läge!
Det gäller både i min webbshop och på Öster om ån. I dag är det Kulturnatten i Uppsala och vi har öppet i butiken Öster om ån på Svartbäcksgatan 11-16 och sedan kvälls öppet 17-22.

3/9-19 Tisdag
Tusen tack alla ni som kom och besökte mig på Ulva Kvarn marknaden och köpte något av mig. Hoppas ni trivs i skosnörena,koftan eller sjalen..
Om det är någon som vill köpa något mer eller som ångrade sig att du inte köpte något, det går bra att köpa det från min webbshop nu efter.
Nu passar det bra att köpa ett par nya skosnören kanske, fräscha upp din gamla eller nya kängor med ett par multifärgade skosnören.

17/8-19 Lördag  HANTVERKET i ÖREGRUND
Nu har vi öppet bara på helgerna, imorgon sö 18/8-19  11-16. Sedan nästa helg 24-25/8-19 är sista helgen vi har öppet i vår butik Hantverket i Öregrund, passa på att komma dit då. sedan stänger vi för den här säsongen. Helg 11-16.

6 juni 2019 Torsdag
På lördag och söndag 8-9 juni då jobbar jag i vår sommar butik "Hantverket" i Öregrund. Så här ser det ut på min plats i butiken. Vi har många nya medlemmar med i sommar.  Jag har en hel del koftor nedsatta till sommarpriser även en låda med sjalar,vantar,mössor m.m. till nedsatta sommarpriser. Sen finns självklart mitt ordinarie sortiment där med, lampor,sjalar,skosnören,fodral och borstar m.m. Vi har öppet 11-16 båda lö och sö.
Välkomna, vi öppet på helgerna fram till 14 juni,därefter har vi öppet varje dag 15 juni-11 aug.

SNART MORSDAG 26/5.  DET FIRAR VI MED 20% RABATT I HELA WEBBSHOPEN FRÅN DEN 16/5-26/5 FÅR DU 20 % RABATT PÅ ALLT.
Jag kommer att dra av 20% från priset när jag skriver fakturan till dig. PASSA PÅ!

6/5-19 Måndag
Nu har jag uppdaterat min hemsida & webbshop med mina nya dubbelstickade linkoftor och tröjor.De finns i både multifärgade och randiga rost/orange, marinblå/vit, beige/svart och grå/svart. Koftan kostar 1450 kr och tröjan 1295 kr. Det är en längre modell, lite som en jacka med knappar eller bara en soft skön rymlig tröja.

6/5-19 Måndag
Tack för alla som kom till trädgårdsmässan på Steninge slott. Det blev en fin helg trots en kall start. Många gamla och nya kunder dök upp. :)
 

1/5-19 Onsdag
I morgon åker vi till Steningen slottsby för att bygga upp mitt nya dubbelt så stora tält 3x6 m.
Det ska bli spännande. Jag ska också låna ut hojen och lite instickade pallar och bord. Linda Schilen bär så snyggt min ullkofta och sjal i lin runt huvudet. Linda kommer självklart att prata om växter och blommor på mässan, varmt välkomna!

16/4-19 Tisdag
I morse var Linda Schilen i tv4 morgonprogram.
Hon bar mina blå handledsvärmare och en grön lin sjal rund håret, så fin hon var.
Handledsvärmarna kostar 195 kr och linsjalen 
290 kr, den går att bära både runt håret eller halsen. På trädgårdsmässan i Steninge slott
3-5 maj hittar du både Linda, mig och produkterna, varmt välkomna!

6/4-19 Lördag
NU är vårhojen på G. Den ska först landa på Steninge Slotts trädgårdsmässa 3-5 maj.
Trädgård och uterum heter mässan.
Sen ska hojen rulla vidare ut till Öregrund till vår sommarbutik "Hantverket".

Lördag 9/3-19
Klart jag inte kunde låta bli att sticka in en kobra. Jag som gillar gamla grejer och stickat. :)
Den röda kobra telefonen hade jag när jag var tonåring på mitt rum. Känns så länge sedan. Den tiden när inte mobilder fanns utan man gick hem och ringde eller satt hemma och väntade på att någon skulle ringa. Nu når vi varandra snabbt,så snabbt och över allt.

Tisdagen 19/2-19
Just nu jobbar jag med kommande vårkollektion.
Det blir bland annat en lintröja i lite nya färgkombinationer. En lite längre modell och vidare modell. Det är flera av mina kunder som har efterfrågat just tröjor, det kommer nu till våren.

Härliga sjalar att slänga över axlarna, i kashmir och lammull.
Härliga sjalar att slänga över axlarna, i kashmir och lammull.

29/1-19 Tisdag
Det är vinter och kallt ute, själv jobbar jag med marknadsföring av kommande trädgårdsmässor.
Den här bilden kommer att dyka upp på kommande mässor. Gå gärna in på istagram och kolla på min sida där, jag heter instickat, såklart.

Torsdagen 8/11-18
Här kommer en ny ullkofta, från randig till rutig kofta. En rutig kofta i en mängd färger.
Pris 1650 kr.

1/11-18 Torsdag
Tusen tack alla besökare på Julita slottsmässa.
Det var fantastiska dagar, så många trevliga besökare som kom och handlade av mig. Nu har jag även skickat iväg paket till er som beställde varor. Det går även bra att beställa varor nu eller senare till jul från min webbshop, det har även många gjort.

13/10-18 Lördag
26-28 oktober är jag med på första slottsmässan och det är i JULITA. Du hittar mig uppe i museet som vanligt. Du ser mina stickade lampor uppe i fönstret där jag håller till.
Jag har erbjudande med mig och nya produkter.
Välkomna!

Onsdagen 26/9-18
Nu är hemsidan och webbshopen uppdaterad med min nya kollektion "zick-zack" och ikväll ska jag skylta min miniutställning på Öster om ån i Uppsala.(skyltfönster). Där kan du se hela kollektionen.

24/9-18 Måndag
På torsdag släpper jag min senaste kollektion
"Zick-zack". Jag har en mini utställning på Öster om ån (skyltfönster) i Uppsala och sen kommer jag att ha den i min webshop. Här är en liten försmak av den.

8/9-18 Lördag
Mormor i sandlådan. Jag är ju inte bara textilformgivare, jag är ju även mormor.
Här i sandlådan med Ruthan. Självklart har jag på mig mina Dr Martens med mina multifärgade skosnören i, dem har jag jämt på mig. Skosnörena kostar 145 kr. Finns att köpa på min webbshop eller på Öster om ån i Uppsala.

16/8-18 Torsdag
Nu är arbetet igång ordentligt igen. Då trivs jag som bäst. Jag gillar att hålla på. Nya koftor är på G till hösten men nu först är det ULVA KVARN MARKNADEN som gäller utanför Uppsala. Marknaden är 1-2 sep. 2018. Då kan man verkligen passa på att fynda. Kom och hälsa på och kanske hittar du något du gillar. :)

25/6-18 Måndag
Nu är vår sommarbutik i Öregrund öppet varje dag hela sommaren fram till 26 aug. Jag har sommarpriser på hel del saker där. En hel låda med utgående mössor,sjalar m.m. och en hel del koftor, alla koftorna på bilden längst ner till vänster är nedsatta. Öregrund är ett perfekt utflygtsmål,mysigt. Vi ligger på Strandgatan nere vid hamnen HANTVERKET, välkomna!

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

MIn kashmirsjalar passar perfekt året om. Pris 495 kr. Finns även handledsvärmare.
MIn kashmirsjalar passar perfekt året om. Pris 495 kr. Finns även handledsvärmare.
Så här såg min balkong ut på Nordiska Trädgårdar. Det blev inget pris men jag är tacksam för alla som kom och talade om att de röstat och som sa så fina ord om den, tusen tack!
Så här såg min balkong ut på Nordiska Trädgårdar. Det blev inget pris men jag är tacksam för alla som kom och talade om att de röstat och som sa så fina ord om den, tusen tack!

5/4-17 Onsdag
Nu är montrarna byggda på Nordiska Trädgårdar. Först byggde vi försäljningsmontern i C-hallen 22:40. Därefter var det dags för att bygga "Min balkong". Det var spännande. Nu får vi se hur det går. Det är 13 st deltagare som bygger balkonger sedan utser juryn en första,andra och tredje plats. Därefter får alla besökare rösta på sin favorit och det meddelas på söndagen.
Nu är jag taggad för att stå på mässan. Välkomna!
Jag har en hel del mässerbjudande tex. mina kashmirsjalar,
ordinarie pris 495 kr nu på mässan 395 kr, ett kanonpris.

28/3-17 Tisdag
Tack alla ni som kom till Stockholmsträdgårdsmässa som var i helgen. För er som inte kunde komma dit vill jag tala om att jag kommer att vara med på Nordiska Trädgårdar på Älvsjömässan, en ännu större trädgårdsmässa den 6-9 april. Där ska jag även vara med och tävla i "Årets balkong". Vi är 13 st som tävlar om årets balkong, min heter "Min instickade balkong" Monter B 06:32. Min försäljningsmonter är C 22:40. Nu är jag igång och finjusterar det sista på min balkong,det ska bli spännande.

23/3-17 Torsdag
Så här ser montern ut när vi är klara. Det gick bra att bygga idag. Jag har även en liten utställningsyta bredvid min monter på Kistamässan med hojar och lite annat.
Mässan öppnar klockan 10.00 i morgon och stänger 18.00.
På lördag samma tider och på söndag 10.00-17.00.
Hjärtligt välkomna till monter M 28 på mässan.

28 /2-17 Tisdag
Till "Årets balkong" som jag ska delta i på Nordiska Trädgårdar
6-9 april på Älvsjömässan i Stockholm så måste det ju finnas en dörr till balkongen förstås. Den kommer att se ut så här. En faluröd målad med ett instickat handtag förstås. Min balkong heter just "Min instickade balkong".

21/2-17 Tisdag
Nu är i princip allt förberett till tävlingen "Årets balkong" som jag ska delta i på Nordiska Trädgårdar. Denna lilla nya instickade hoj ska få vara med i framkant. Den fick bli rosa/röd prickig. Årets balkong tävling bedöms först av en jury på Nordiska Trädgårdar och sedan får allmänheten rösta på den balkong de gillar mest, Balkongerna kommer att vara i B-hallen och jag kommer att stå själv och sälja i C-hallen. Varmt välkomna den 6-9 april på Älvsjömässan.

31/1-17 Tisdag
Jag har stickat en ny färgkombination på min klocka. En vår inspirerad med gult och orange i, det är färger som i mina ögon är lite svåra att ha med. De tar mycket plats, särskilt gult. Den är däremot väldigt glad och somrig, det gillar jag. Denna och lite fler trädgårdsredskap ska få följa med på mina trädgårdsmässor som kommer i mars (Stockholmsträdgårdsmässa i Kista) och Nordiska trädgårdar (Älvsjömässan) som kommer i april.

24/1-17 Tisdag
Idag har Karin och jag skyltat REA på Öster om ån i alla fönstren och i affären. Nu är det bara att passa på, det finns massor av fina fynd att göra. Stickat,keramik,glas,smycken och mycket mer. Rean pågår till och med 15/2.
Välkomna!

 16/1-17 Måndag
Jag jobbar med nya barnmössor idag. Jag har ju tidigare gjort randiga barnmössor, nu blir det enfärgade med avikande färg på latmasken.

30/12-16 Fredag
Jag vill tacka för detta fantastiska år, jag har slagit rekord på många ställen och är oerhört tacksam. Nu har jag vilar rejält under julhelgen och det börjar bli dags att jobba igen. Det gillar jag. Jag ska skissa på nya produkter och mönster och köpa nya fina garner. Men först ska jag avsluta detta år.  Tack och bock!

20/12-16 Tisdag
Jag vill tacka alla mina kunder som passade på att handla av mig i helgen. Både på Öster om ån, på Kolmårdens julmarknad och på min webbshop, tusen tack! Nu är det bara några dagar kvar till julafton. Har ni handlat alla julklappar som ska ligga under granen? Annars finns det en sista chans att hitta dem på Öster om ån i Uppsala. Jag jobbar själv där i morgon så varmt välkomna dit, annars önskar jag en riktigt God Jul!

1/12-16 Torsdag
Då är det dags för nästa julmarknad på Drottningholm.
I morgon ska vi bygga upp tältet som jag ska dela med Lisa Jonsson som tovar. Själva julmarknaden är lördag och söndag kl 10-16. Varmt välkomna!

24/11-16 Torsdag
Idag har vi byggt upp min plats på Hovstallet i dessa två spiltor.
Imorgon kör julmarknaden igång. Välkomna kl 12-19. lördag 10-18 och söndag kl 10-17.  Jag står i stallet.

23/11-16 Onsdag
Nu är bilen packad och i morgon åker vi till Hovstallet i Stockholm och bygger upp min plats i dessa två spiltor.
Så här såg det ut förra året. En fin plats och rätt orginell.

22/11-16 Tisdag
Nu har vi julskyltat på Öster om ån Karin och jag. Vi har temat Grönt (jul). Det var kul att jobba ihop och skylta fönstren.
Julen börjar närma sig, det känns.

19/11-16 Lördag
Stickar mössor,massor. Mina favorit färger just nu är dessa, grå/svart, grön/svart och svart/brun. Det är lite jul över dem fast inte, grönt och pepparkaksbrun. Många jackor och kappor passar fint till dem. Mössorna kostar 395 kr när de är färdiga.
Alldeles nybakade från stickmaskinen.

17/11-16 Torsdag
Ekenäs slotts mässa var fantastiskt bra och trevlig. Gamla och nya kunder kom och handlade. Tack!
På måndagen efter mässan, vill jag bara vara tyst,vila och plocka med mina saker. Det är kul att träffa så mycket folk men det tar på krafterna med. Mössor sålde jag mycket av så jag satte igång och stickade fler hemma. Nu har jag vilat någon dag och stickar för fullt igen, massor av mössor. Nästa resa går till Hovstallet i Stockholm. Det blir nästa helg. Jag har stickat en ny färgkombination mörkgrå/brun prick och rand, den gillar jag.

2/11-16 Onsdag
Vi har köpt nya skyltdockor till vår butik Öster om ån i  Uppsala.
Måste provskylta lite i fönstret. Det blev en gråskala med inslag av grönt. Jag jobbade i butiken idag, inte mycket folk,det är ju höstlov men lite mössor och vantar köptes av mig som skulle bli julklappar i Italien, kul.

1/11-16 Tisdag
Vissa butiker vill redan ha påfyllning efter Formex, de har redan sålt slut på de första de har beställt, jättekul som tex. Svea Rike
på Österlånggatan i gamla stan i Stockholm. Jag jobbar för fullt.

25/10-16 Tisdag
Nu är bilen packad och och i morgon åker vi mot Julita. Så här såg det ut förra året jag stod där och jag kommer att ha samma plats i år. Uppe i museet står jag. Öppet tider är torsdag 12-19, fredag-lördag 10-18 och söndag 10-17, Välkomna, så vacker miljö och massor att handla. 

22/10-16 Lördag
Packar inför Julita slottsmässa nästa vecka. Det är mycket förberedelser. Packar och stryker och fixar.
På Julita har jag ett eget rum i Museet, så det får plats med mycket saker,väldigt vacker miljö dessutom, ser fram emot att få komma dit.  Lyssnar på musik och packar vidare....

4/10-16 Tisdag
Nu snurrar skosnörerna på bra, de levereras hit och dit och bara idag har det sålts 10 par här i Uppsala. Kul, hösten är ju perfekt med lite uppfräshning av sina skor och kängor eller stövlar.
Här ser du färgerna på de nya skosnörerna som finns på Öster om ån och går även att köpas direkt från mig 140 kr/par.

3/10-16 Måndag
Här i gamla stan i Stockholm kommer i mitten på oktober denna
restaurang att öppna The hairy pig deli. De har köpt in mina stickade lampor, 8 st och en instickad klocka kommer ni också att finna där, ska bli spännande att se när de öppnar 12 okt.
Jag har varit på mini semster i Stockholm ett par dagar. Vi har levererat varor till Svensk Hemslöjd och till Seva Rike Handkraft i gamla stan. Efter det har vi inte gjort någonting, bara spanat och haft det bra.

30/9-16 Fredag
gillar den här kombon, turkos/brun, tänker alltid på choklad/mint. Så här ser mina skosnören ut som är smalrandiga 140 kr.

29/9-16  Torsdag
Nu äntligen går sista order från Formex iväg. Jag har inte hunnit skriva lika mycket som jag brukar. Nu har jag fönsterutställning på Öster om ån med mina nya koftor,sjalar och skosnören och inte minst mina nya instickade klockor, alla produkterna finns där.  Här kommer en bild från mitt skyltfönster. De nya koftorna i ull kostar 1475 kr, de nya smalrandiga skosnörerna 140 kr, smalrandigsjal även de i lin 295 kr. Till sist de instickade klockorna kostar 475 kr.Uställningen i fönstret pågår till 12 oktober, därefter kommer de att finnas i butiken men inte i skyltfönstret,  Välkomna!

6/9-16 Tisdag
Ulva helgen var fantastisk som vanligt, såå många trogna kunder som kommer och besöker mig och handlar, jag är så tacksam. Många trevliga samtal och fullt upp hela tiden. Här är jag ju på hemma plan. Jag vill också kunna ge tillbaka till alla mina kunder och det kan man göra en sådan här helg. Visst var jag trött på måndagen, inget prat bara plocka ordning på alla sakerna efter helgens marknad. Jag sålde många par skosnören och koftorna gick också bra.

2/9-16 Fredag
Nu har vi satt upp tältet på Ulva Kvarn och gjort fint till i morgon. Det är skönt att stå ute och sälja. Jag har en hel del erbjudande med mig så välkomna på marknad i morgon.Lördag och söndag 10-17. Det här var från ett tidigare år, nu ser det lite annorlunda ut.