thumbnail_IMG_3168 (1)

Hej, kul att du har hittat till min hemsida och webbshop. Om du skulle vilja se och känna på alla mina produkter så hittar du dem i vår butik i Uppsala "Öster om ån" Svartbäcksgatan 18. Där är jag med i en kollektiv butik. På sommaren hittar du mina produkter även ute i Öregrund i en liknande butik "Hantverket". Där har vi öppet på helgerna under våren och sen under hela sommaren, exakta datum 12 juni -14 augusti. Därefter öppet två helger till 21-22 aug. och 28-29 augusti.  "Öster om ån" i Uppsala har öppet måndag-fredag 11-18  och på lördagar 11-16, söndagar är det stängt (utom i december, då har vi advents öppet). varmt välkomna! Undrar du något så sms eller ring  070-727 2992.

Skosnören till Dr Martens.
Skosnören till Dr Martens.

30/8-20 Söndag
Hittade en gammal lampskärm på loppis som jag gillade formen på, den blev så här med bollkant på. Jag gillar den rödrostiga färgen, passar fint till hösten. Så här ser det ut i mitt arbetsrum, där den fick hänga. Nu är hösten här och det gillar jag, då kan jag sticka mössor,sjalar,vantar, handledsvärmare och koftor, ja allt mysigt och varm och skönt.

Så här ser det ut i Öregrund "Hantverket".
Så här ser det ut i Öregrund "Hantverket".

Välkommen till min instickade värld och min hemsida och webshop!        

Här kan du kika runt bland mina produkter på hemsidan. Vill du köpa något av mig så går det bra att göra det via min webshop.
Jag har även butik i Uppsala "Öster om ån" som jag driver tillsammans med 16 st andra hantverkare, där finner du en hel del ur mitt sortiment.
"Öster om ån" Svartbäcksgatan 18 Uppsala.
Butiken är öppen 11-18 vardagar och 11-16 lördagar.
På sommaren driver jag tillsammans med några andra kreatörer en sommarbutik  i Öregrund "Hantverket".
Vi öppnar 11 maj och har öppet på helgerna fram till mitten på juni sedan har vi öppet varje dag hela sommaren till mitten på augusti.
 Öppettider 11-18 vardagar 11-16 helgen.
Butiken ligger nere i hamnen, fantastiskt mysigt, väl värt ett besök, Standgatan 8 Öregrund är adressen.
På bloggen skriver jag om min vardag och saker som händer runt omkring stickeriet, och i kalendariet kan ni se på vilka mässor och marknader
jag kommer att delta på.

Har du några frågor eller vill komma i kontakt med mig så gå in på Kontakt. Du kan även hitta mig på Instagram under namnet Instickat.

 

Hemma hos Lena.