thumbnail_IMG_7512 (1)

Hej, kul att du har hittat till min hemsida och webbshop. Om du skulle vilja se och känna på alla mina produkter så hittar du dem i vår butik i Uppsala "Öster om ån" Svartbäcksgatan 18. Där är jag med i en kollektiv butik. På sommaren hittar du mina produkter även ute i Öregrund i en liknande butik "Hantverket". Nytt för i år är min nya butik på GOTLAND. På vår gård som vi köpt finns en lada, där är det butik i sommar 1 juli - 21 aug. Öppet fredagar,lördagar och söndagar 11-16. Den ligger i Björke Romakloster. Om du kommer från Visby så kör mot Romakloster, kör förbi teatern och sväng sedan hö mot Björke vägskylt Instickat 1 km.  "Öster om ån" i Uppsala har öppet måndag-fredag 11-18  och på lördagar 11-16, söndagar är det stängt (utom i december, då har vi advents öppet). varmt välkomna! Undrar du något så sms eller ring  070-727 2992.

Skosnören till Dr Martens.
Skosnören till Dr Martens.

Så här ser mitt arbetsrum ut, där sitter jag och stickar mina produkter. 

Välkommen till min instickade värld och min hemsida och webshop!        

Här kan du kika runt bland mina produkter på hemsidan. Vill du köpa något av mig så går det bra att göra det via min webshop.
Jag har även butik i Uppsala "Öster om ån" som jag driver tillsammans med 16 st andra hantverkare, där finner du en hel del ur mitt sortiment.
"Öster om ån" Svartbäcksgatan 18 Uppsala.
Butiken är öppen 11-18 vardagar och 11-16 lördagar.
På sommaren driver jag tillsammans med några andra kreatörer en sommarbutik  i Öregrund "Hantverket".
Vi öppnar 11 maj och har öppet på helgerna fram till mitten på juni sedan har vi öppet varje dag hela sommaren till mitten på augusti.
 Öppettider 11-18 vardagar 11-16 helgen.
Butiken ligger nere i hamnen, fantastiskt mysigt, väl värt ett besök, Standgatan 8 Öregrund är adressen.
På bloggen skriver jag om min vardag och saker som händer runt omkring stickeriet, och i kalendariet kan ni se på vilka mässor och marknader
jag kommer att delta på.

Har du några frågor eller vill komma i kontakt med mig så gå in på Kontakt. Du kan även hitta mig på Instagram under namnet Instickat.

 

Hemma hos Lena.