thumbnail_IMG_0690

Hej, kul att du har hittat till min hemsida och webbshop. Om du skulle vilja se och känna på alla mina produkter så hittar du dem i vår butik i Uppsala "Öster om ån" Svartbäcksgatan 18. Där är jag med i en kollektiv butik. På sommaren hittar du mina produkter även ute i Öregrund i en liknande butik "Hantverket". Där har vi öppet på helgerna under våren och sen under hela sommaren, exakta datum kommer längre fram. "Öster om ån" i Uppsala har öppet måndag-fredag 11-18 (just nu i corona tider har vi tillfälligt stängt på måndagar) och på lördagar 11-16, söndagar är det stängt (utom i december, då har vi advents öppet). varmt välkomna! Undrar du något så sms eller ring  070-727 2992.

Skosnören till Dr Martens.
Skosnören till Dr Martens.
Kerstins fina hund Alice i röd fluga. Den knyts med ett band runt halsen.
Kerstins fina hund Alice i röd fluga. Den knyts med ett band runt halsen.

Mina rosetter i lin finns som både brosch, hårspänne eller fluga. Här visar jag två modeller. En fluga på hunden Alice och ett hårspänne på fina Matilda.

Fina Matilda med rosett som hårspänne.
Fina Matilda med rosett som hårspänne.
Hösten är här med nya handledsvärmare och sköna ullkoftor, allt hittar du i min webbshop.
Hösten är här med nya handledsvärmare och sköna ullkoftor, allt hittar du i min webbshop.

30/8-20 Söndag
Hittade en gammal lampskärm på loppis som jag gillade formen på, den blev så här med bollkant på. Jag gillar den rödrostiga färgen, passar fint till hösten. Så här ser det ut i mitt arbetsrum, där den fick hänga. Nu är hösten här och det gillar jag, då kan jag sticka mössor,sjalar,vantar, handledsvärmare och koftor, ja allt mysigt och varm och skönt.

Så här ser det ut i Öregrund "Hantverket".
Så här ser det ut i Öregrund "Hantverket".

14/3-20 Lördag
I dessa corona tider går allt på halv fart. Inte konstigt alls, vi vill ju alla hjälpa till att stoppa spridning i Sverige. Som det ser ut nu så kommer det inte att bli någon trädgårdsmässa på Älvsjö mässan.
Nordiska Trädgårdar är inställt i nu läget.
Tänk på att det finns en webbshop hos mig där du kan beställa mina varor, det går ju bra i dessa tider. Jag kommer att uppdatera med lite nya produkter inom kort.

25/2-20 Tisdag
Det har varit ett bra tag sedan jag skrev om mitt arbete. Det har varit REA både här och där och nya ideer. jag har jobbat med nya produkter, då vill jag vara lite i fred och bara då in i dimman.
Här är en av de nya produkterna som kommer att komma, jag kommer att ha med mig dessa nya broscher på Nordiska Trädgårdar Älvsjömässan 26-29 mars. De kommer även att finns i min webbshop förstår med inom kort.

26/12-19 Torsdag
Nu är jag igång igen efter lite jul ledighet. Det är inte riktigt min melodi att bara sitta still, jag vill helst hålla på med mitt arbete. Webbshopen är öppen och i morgon går det iväg både lampor och koftor. På lördag ska jag jobba i vår butik "Öster om ån" i Uppsala. Jag ska då ta bort julen och skylta med lite nytt och fräscht. Därefter blir det inventering.

4/12-19 Tisdag
Har nu landat efter julmässan på Hovstallet. Nu stickar jag mössor och sjalar för fullt inför min sista mässa på Drottningholms slott nu i helgen 7-8 dec. Detta är en utomhus mässa på Drottningholm slott. Inget inträde för besökare.
Jag tar för första gången här med mig mitt nya stora tält 3x6 meter så det finns gott om plats att prova koftor och komma in under tält om det blir någon form av nederbörd. Välkomna 10-16!

21/11-19 Torsdag
Tusen tack alla besökare som kom till mig på mässan och handlade. jag är så tacksam. Mycket tog slut och nu stickar jag för fullt, sjalar,mössor, lampor och mycket mer inför nästa mässa på Hovstallet 28/11-1/12. Så här såg det ut förra året jag stod där i gamla stallet.

Ekenäs slottsmässa (jul) 14-17 november.
Jag står uppe i slottet, varmt välkomna upp till mig, jag har ett eget rum där inne, jo det är även kvällsöppet torsdag och fredag. Se svenska slottsmässor  Ekenäs slott.

Erbjudande!
Från och med idag så har jag ett erbjudande på mina kashmirsjalar. De kostar 495 kr/ styck, vid köp av 2 st sjalar betalar du endast 900 kr för båda. Härligt med en sjal nu till hösten, de finns i en mängd färger, kolla in i webbshopen.
 


Tusen tack alla besökare från Nordiska Trädgårdar, det var verkligen en fantastisk mässa.
Det tog mig en vecka att packa upp,skicka varor och landa efter denna mässa. Här är bild på mina nya linne koftor och tröjor till våren. De finns nu i vår butik Öster om ån i Uppsala och inom kort ska de publiceras i på min Hemsida och webbshop. Linet är ett fantastiskt behagligt material. Mina rundsjalar i lin som hänger ovanför koftorna och tröjorna passar perfekt till dem.

En liten smygvisning av tröjor och koftor som kommer att komma till våren. Denna tröja är stickad i lin, en längre lite rymligare tröja. Den kommer jag att ha med på Nordiska Trädgårdar på Älvsjömässan  21-24 mars 2019.
En liten smygvisning av tröjor och koftor som kommer att komma till våren. Denna tröja är stickad i lin, en längre lite rymligare tröja. Den kommer jag att ha med på Nordiska Trädgårdar på Älvsjömässan 21-24 mars 2019.
Nu är mina Alladin taklampor åter i produktion och jag har uppdaterat dem på webshopen,även nya bordslampor. Mina runda linsjalar till höger på bilden är även uppdaterade på webshopen med fler färger, enfärgade 290 kr och multifärgade 325 kr.
Nu är mina Alladin taklampor åter i produktion och jag har uppdaterat dem på webshopen,även nya bordslampor. Mina runda linsjalar till höger på bilden är även uppdaterade på webshopen med fler färger, enfärgade 290 kr och multifärgade 325 kr.
Hej alla återförsäljare, jag kommer inte att stå på FORMEX, men är du intresserad av att sälja mina produkter så går det bra att kontakta mig så skickar jag bilder (folder) och prislista.
Hej alla återförsäljare, jag kommer inte att stå på FORMEX, men är du intresserad av att sälja mina produkter så går det bra att kontakta mig så skickar jag bilder (folder) och prislista.

Välkommen till min instickade värld och min hemsida och webshop!        

Här kan du kika runt bland mina produkter på hemsidan. Vill du köpa något av mig så går det bra att göra det via min webshop.
Jag har även butik i Uppsala "Öster om ån" som jag driver tillsammans med 16 st andra hantverkare, där finner du en hel del ur mitt sortiment.
"Öster om ån" Svartbäcksgatan 18 Uppsala.
Butiken är öppen 11-18 vardagar och 11-16 lördagar.
På sommaren driver jag tillsammans med några andra kreatörer en sommarbutik  i Öregrund "Hantverket".
Vi öppnar 11 maj och har öppet på helgerna fram till mitten på juni sedan har vi öppet varje dag hela sommaren till mitten på augusti.
 Öppettider 11-18 vardagar 11-16 helgen.
Butiken ligger nere i hamnen, fantastiskt mysigt, väl värt ett besök, Standgatan 8 Öregrund är adressen.
På bloggen skriver jag om min vardag och saker som händer runt omkring stickeriet, och i kalendariet kan ni se på vilka mässor och marknader
jag kommer att delta på.

Har du några frågor eller vill komma i kontakt med mig så gå in på Kontakt. Du kan även hitta mig på Instagram under namnet Instickat.

 

Hemma hos Lena.