thumbnail_IMG_6418
loading...

Allt det här är jag. Jag har stickat och skapat så länge jag kan minnas. Jag gillar att hålla på hela tiden. Färg och form är mina element. Det är viktigt att rätt färger kommer bredvid varandra. Det är ofta det som avgör om det blir bra.
Jag tycker om att leka med former med. Först stickade jag in min egna hoj, sen blev det fler.
Nu hinner jag inte sticka in hojar på beställning längre men det går bra att köpa stickade sadelskydd och instickade cykellås. Att sticka in saker är väldigt kul, jag söker ofta efter saker och former att sticka in. Stolar och pallar är mina favorit objekt.
Jag tycker om att bygga stickade miljöer, en hall eller en kanske en trädgårdsbod....
En vår började jag med mina instickade trädgårdredskap. Jag vill att man ska bli glad av mina trädgårdsredskap och att det ska vara skönt att hålla i.
Mina stickade lampor ger en mjuk känsla och vackert ljus. De ska släppa igenom ett skönt ljus. För ett år sedan skulle jag stå på Formex,letade efter roliga skosnören till mina Dr Martens, hittade inga. Då stickade jag ett par egna multifärgade, sen var det kört. Det var då som flera butiker ville ha dem och sälja i sina butiker, sen var skosnöreproduktionen i 

gång. Sen har det rullat på.